/ Ombyggnation

Fjärde Långgatan 10

Fem stycken kvadratsmarta studiolägenheter i Linné.

Adress:

Tredje Långgatan 26, Göteborg

Antal lägenheter:

5 st

Rum:

1,5 rum o kök

Boarea:

32-35 kvm

Byggstart:

Q4 2019

Färdigställt:

Q2 2020

Beställare:

Egen regi

Fjærde Långgatan no. 10 i Linnéstaden

Under takåsarna i det gula stenhuset från början av förra sekelskiftet finner ni projektet Fjærde långgatan no. 10, där namnet är en humoristisk flört med vårt danska grannlands kulturhuvudstad. Utvecklingsprojektet som gjorts i egen regi består av studiolägenheter med generöst tilltagna takfönster, vi pratar flera kvadratmeter stora, öppnar härliga planlösningar och reslig takhöjd.

Föreningen valde att göra en takrenovering av det plåtbeklädda taket i samband med att byggnadsställningar var på plats. På så sätt gjordes besparingar för föreningen samt minskade tiden med störande arbeten för de boende.

De befintliga förråden optimerades på redan tillgänglig yta i källare och på en del av vinden som inte lämpades till vindslägenheter.

Flera av köparna valde att installera air-condition som tillval för att höja standarden till nästa nivå.

Lägenhet no 1 – Køttbyn

Ljusflödande tvårumsstudio med dubbla takfönster och svårslagen takterrass. Här har ni genomsikt genom hela bostaden och en rå, vacker murstock mitt i rummet kommer fungera som en naturlig rumsavdelare mellan kök och vardagsrum. Rymlig plats för matgrupp samt ett separat sovrum med råputas vägg och stort takfönster.

Lägenhet no. 5 – Østerbro

Två stora fönster samt en glasdörr ger ett glasparti på dryga sju kvadratmeter i vardagsrummet. Terrassen blir en naturlig förläggningen av rummet och här ute kan du njuta av sol från morgon till sen eftermiddag.

/ Projekt

Fler projekt